If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Taka e. Аз относно алфата се изказах. Хубаво е ,че ще има такава алфа, хубаво е ,че ще бъде със щатското шаси и двигател и колата добре изглежда, само едно не е хубаво, че ще са само 9 броя произведени. Само пак предлагам да не плюем по доджа
TZ3 Corse беше създадена в един единствен екземпляр,по поръчка на един немски колекционер. Вижданията за серийно производство биха били твърде наивни - такъв автомобил никога няма да стъпи на конвейера! Относно качествата на автомобила - няма как да ги знаем, понеже ще изгние в някоя частна колекция....Цената....Бугати Вейрон е доста по-евтино.... Идеята....ако имах толкова пари щях да ви кажа каква е, но определено дизайна ми харесва изключително много! Едно време имах колекция от постери на суперкари, които ме бяха впечатлили с нещо, или просто бяха нечовешки брутални,като например Ламборгини Диабло СВ, та TZ3 определено щеше да бъде част от тази колекция.
"Загато" винаги са били част от италианското автомобилно строене, и както каза колега по-горе, модели които носят такъв "бадж" винаги струват страхотни цифри и се продават по частни търгове. Алфа Ромео и "Загато" имат не малко модели които са произвеждали съвместно. Постарах се да събера някои от тях в списък:
Всеки един от изброените по-горе модели е изключителен! Заслужава си да ги потърсите и да разгледате снимки.....
В момента от "Загато" работят върху Alfa Romeo TZ3 Stradale, който отново е на базата на Вайпър, но дизайнът му не ми допада...твърде много си личи, какво всъщност е.
Dodge Viper посредствен дизайн???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Колеги да не се излагаме! Трябва да удряме гъза в тавана, че получаваме такова шаси. Щракнете тук: http://forum.americancarbg.com/viewt...ad90a0969f2d35 и прочетете материала, за който са се постарали момчетата от форума за американски коли. Преди няколко седмици гледах и едно филмче по нешънъл джиографик за завода, в който произвеждаха доджа, твърдя че това е една истинска спортна кола, шаси ,двигател и ходова част. Без купища електоники и всякакви други електронни помагачи. А интериора е предостатъчен и пребогат за спортна кола. За мен най-добре изглеждащите спортни коли за всички времена са Dodge Viper GTS и Ferrari 288 GTO .
Да и аз мисля,че това клише за лошите американски коли отиде твърде далеч-хайде да не прекаляваме.Американските производители много добре знаят как да правят коли,не смесвайте технологичните им възможности с маркетинговите им цели.Искам да кажа,че в момента правят глупави коли,щото глупавите дебели американци такова купуват.Иначе ако се замислим каква част от европейските марки по един или друг начин имат американска технология в себе си...
Comment